Neplnenie povinností zo strany zamestnávateľa a vplyv na nemocenské dávky jeho zamestnanca - Siváčková, Monika
Rozdelenie povinností vyplývajúce zo zákona č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení v z. n. p., ktoré plní zamestnávateľ. Vplyv neplnenia povinností zo strany zamestnávateľa na nárok nemocenskej dávky zamestnanca.