Vyhodnotenie priebehu automatizovanej evidencie kontroly a úhrady zdravotných výkonov v roku 2013 a ďalšie perspektívy vylepšenia tejto elektronickej služby - Herdová, Zuzana
V súvislosti s prechodom na zjednotenie pravidiel a štandardov pri realizácii bezhotovostných platieb v Slovenskej republike (SEPA), bol upravený informačný systém na vykazovanie, kontrolu a úhradu zdravotných výkonov. Automatizovaná evidencia, kontrola a úhrada zdravotných výkonov prostredníctvom elektronickej komunikácie v Sociálnej poisťovni.