Trendy v balení - Tichý, František
Trendy v obalovom priemysle v súčasnosti a čo možno očakávať v budúcnosti. Zdravšie balenie. Dizajnové zmeny. Materiálové a systémové trendy. Recyklácia a biodegradácia. Potlač obalov a etikety. Ďalšie trendy.