Značkové mestá - Mravčák, Alexander
Aj pre mestá môže byť dizajn a branding kľúčový. Význam značky pre mesto. Simon Anholt, britský konzultant - otec konceptu brandingu krajín a miest. Prezentácia Slovenska vo videospotoch - Little big country. Logo mesta New York. Redizajn mesta Amsterdam - I amsterdam. Význam orientačného dizajnu pre mesto.