Financial Literacy of Slovak Universities' Students - Pružinský, Michal, 1952-
Finančná gramotnosť a finančná výchova. Finančná gramotnosť vo vybraných krajinách a na Slovensku. Finančná gramotnosť študentov štyroch rôznych univerzít na Slovensku. Vzťah k šetreniu. Výsledky dotazníka. Zlepšenie úrovne finančnej gramotnosti.