Návrh zkušebního zařízení pro zkušení odlučovacích mříží zpracovaný do 3D podoby CAD programem CATIA - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Súčasný vývoj nových výrobkov a zlepšovanie výrobkov si dnes už ťažko vieme predstaviť bez aplikácie CAD systému. Zohľadňuje sa ľudský faktor - ergonómia ako pre účely pohodlnejšieho využívania výrobku, tak pre zachovanie zdravia pri dlhodobom používaní výrobku. Jedným zo systémov je aj CATIA systém, ktorý disponuje rôznymi nástrojmi určenými pre ergonomické analýzy.