Zabezpečovanie verejných služieb na základe viazanosti investícií a merateľnosti výstupov - Birčár, František
Verejné služby, verejné statky - definovanie. Ekonomický model. Zabezpečovanie a poskytovanie verejných služieb. Verejný sektor má záujem o poskytovanie súkromných statkov, súkromný sektor má záujem o poskytovanie verejných statkov.