Ekonomičeskije otnošenija meždu Rossijskoj Federacijej i Jevropejskim Sojuzom - Kunychka, Mykhaylo, 1990-
Ekonomické vzťahy medzi Ruskou federáciou a Európskou úniou. Porovnanie kvality štátnych inštitúcií a infraštruktúry Európskej únie a Ruskej federácie. Ukazovatele globálnej konkurencieschopnosti. Obchodné vzťahy medzi EÚ a Ruskom. Priame investície.