Význam demografické a behaviorální segmentace v marketingu kultury - Bačuvčík, Radim
Pojem privátna značka. Vymedzenie marketingu kultúry. Vzťah ľudí ku kultúrnym produktom. Frekvencia návštev kultúrnych zariadení.