Od vysokozdvižného vozíka k systémovej integrácii - Marianyi, Peter
O súčasných trendoch v internej logistike a jej prepojení s priemyslom, v rozhovore s konateľom spoločnosti Jungheinrich na Slovensku, Ing. Martinom Urbanom.