Meždunarodnoje obučenije s ispoľzovanijem LMS moodle - Kultan, Jaroslav, 1960-
Príklad praktického využitia elektronických prostriedkov v procese vzdelávania za účasti zahraničných pedagógov. Vyučovací proces, učebné materiály, praktické lekcie a cvičenia. Elektronické vzdelávanie s použitím LMS moodle.