Nové kapacity pre špičkový výskum - Hudec, Marián
Prvá etapa Centra aplikovaného výskumu nových materiálov a transferu technológií. Špecializované laboratóriá, technologické zariadenia a diagnostické prístroje. Kvalitný výskum a nové možnosti pre vysoké školy.