Strojári sa musia zjednotiť - Beljajev, Alexej
Rozhovor s Alexejom Beljajevom, prezidentom Zväzu strojárskeho priemyslu SR, o postavení slovenského strojárstva, zjednotení strojárov, stabilite podnikateľského prostredia a vytváraní podmienok pre zamestnanosť.