Za pracoviská bez stresu - Hudec, Marián
Kampaň za zdravé pracoviská vyhlásená Európskou agentúrou pre bezpečnosť a ochranu zdravia pri práci (EU-OSHA). Prevencia pred negatívnymi vplyvmi stresu na zamestnancov, zamestnávateľov a spoločnosť.