Aj vám robí problém delegovať? - Skorková, Zuzana, 1979-
Delegovanie je jeden z najlepších nástrojov ako získať čas a pritom aj motivovať svojich podriadených. Vždy sa nedarí delegovať všetko, čo by sme chceli - v čom je problém.