Digitálny marketing podnikov v kríze - Brezániová, Mária
Súčasný stav a miera využívania digitálneho marketingu podnikmi v slovenskom trhovom priestore. Dôveryhodnosť externej komunikácie podnikov prostredníctvom webovej stránky. Základné atribúty modelu AIDA.