Zdravotní pojištění - kdo a jak platí pojistné po 1.1. 2014? - Daněk, Antonín
Legislatívne zmeny v ČR charakterizujúce aktuálne podmienky platné pre jednotlivé skupiny platcov zdravotného poistenia. Poistný vzťah s poistencom a povinnosti zdravotných poisťovní.