Účetnictví a jeho vztahy k ekonomické kontrole - Schiffer, Vladimír
Kvalitná kontrola v účtovníctve sa prejavuje predovšetkým v intenzite odhaľovaných existujúcich a pretrvávajúcich nedostatkov formálneho i vecného charakteru v kontrolovanej účtovnej jednotke. Správnosť a metódy účtovnej kontroly.