Ukazovateľ Cash flow - rentabilita investícií - Nagy, Ladislav
Ukazovateľ CFROI (Cash flow Return on Investment) - cash flow rentabilita investícií je schopný stanoviť mieru tvorby hodnoty nezávisle od veľkosti podniku a odvetvia. Je založený na princípe vnútornej miery výnosnosti. Dynamický ukazovateľ CFROI.