Tretia generácia AGV ťahačov CEIT "Inovácie v pohybe" - Tribula, Rastislav
Systém ťahačov novej generácie spoločnosti CEIT. Bezobslužný logistický ťahač CEITruck je určený na transport materiálov a zvýšenie produktivity výrobného toku v halách. Výhody a prínosy pre zákazníka.