Prídavné periférie automatickej logistiky - Lábaj, Ján
Nástroje pre maximalizáciu produktivity bezobslužnej logistiky. Základné časti flexibilného logistického systému AGV periférie, funkcia a benefity, ktoré prinášajú zákazníkovi.