Horizont 2020. Šanca inovovať - Klacková, Martina
Podpora európskej vedeckej sféry a jej význam a vplyv v rámci celosvetovej vedeckej základne. Prostredníctvom programu Horizont 2020 chce EÚ prispievať k rozvoju vedeckých inovácií a myšlienok v oblastiach výskumu, podporovať vedecké talenty a výskumné tímy naprieč kontinentom.