Aplikácia celotelových 3D skenerov v ergonómii - Hovanec, Michal
Problematika optimalizácie pracovného systému s poukázaním na generické procesy v organizáciách. Dodržiavanie ergonómie a ergonomických zásad má stimulujúci charakter v zlepšovaní kvality pracovného prostredia a v znižovaní práceneschopnosti.