Teoretické a metodologické aspekty skúmania motivácie účasti na organizovaných podujatiach v cestovnom ruchu - Pompurová, Kristína
Pojem motivácia a motív. Potreba skúmania motivácie účasti na organizovaných podujatiach. Teórie motivácie účasti na organizovaných podujatiach. Vybrané prieskumy motivácie účasti na organizovaných podujatiach.