Globálne výzvy v oblasti vodného hospodárstva nová stratégia Global Water Partnership na roky 2014 - 2019 - Majerčáková, Gercana
Vznik organizácie GWP, jej základné hodnoty, vízia, tri základné ciele organizácie. Geografické pokrytie GWP, GWP a stredná a východná Európa.