Uplatňování prvků ekologického managementu v ubytovacích zařízeních v České republice - Scholz, Petr
Ekologický manažment v ubytovacích zariadeniach. Úspora energie. Úspora vody. Výsledky prieskumu v Českej republike. Ekologické opatrenia využívané v jednotlivých triedach ubytovacích zariadení.