Faktory efektívnosti hospodárenia fariem v podmienkach LFA v SR - Grznár, Miroslav
V podmienkach LFA (zhoršená výrobná oblasť) v SR je zaradených až 57 percent poľnohospodárskej pôdy a hospodári tam niekoľko stoviek podnikateľských subjektov. Autor posudzuje hospodárenie týchto podnikov (právnických osôb) a identifikuje ich príčiny na výsledkoch za obdobie 2010-2012. Tretina až pätina celkového počtu podnikov je stále v strate. Príčiny stratovosti podnikov.