Agro klastre ako možnosť zvýšenia konkurencieschopnosti agropotravinárskych podnikov - Jamnický, Peter
Spolupráca podnikov a jej vplyv na vznik klastrov. Teoretické východiská zakladania klastrov. Príklad úspešného klastra (tirolský drevársky klaster) a jeho vplyv na rozvoj regiónov.