Seriál : Odchýlky od racionality pri investovaní - Pilch, Ctibor, 1957-
Analýza hlavných téz teórie behaviorálnych financií a obraz o teórii behaviorálnych financií ako o relevantnej a plnohodnotnej finančníckej teórii. Fenomén psychológie ako na nevyhnutná súčasť ekonómie a financií. Analýza, ako sa na voľbe investičných stratégií uplatňujú vybrané odchýlky od racionality .