Výskumníci potrebujú stroj na peniaze - Kováč, Ján
Vládou schválené investície na Operačný program Výskum a inovácie na roky 2014 až 2020. Málo patentových prihlášok na Európsky patentový úrad. Schválené patenty. Využívanie vynálezov v komerčnej sfére takmer neexistuje. Ťahúňom majú byť firmy. Ako výskum pomáha firmám.