Štúdium matematiky v cudzom jazyku ako syntéza matematických a jazykových kompetencií študentov - Országhová, Dana
Súčasné trendy na vysokých školách, ktorými sú vyučovanie štúdijných predmetov v cudzom jazyku. Predpoklady a možnostivýučby matematiky v anglickom jazyku.