[Poistenie rizík malých a stredných podnikov] - Pastoráková, Erika, 1972-
Recenzia na monografiu, ktorá prináša postupný nadväzujúci výklad poistenia rizík malých a stredných podnikov v slovenských a českých podmienkach.