Using data envelopment analysis: a case of universities - Rosenmayer, Tomáš
Analýza vhodnosti využitia Data Envelopment Analysis (DEA) vo výskumných správach o efektívnosti ekonómie univerzít. Analýza metodologických východísk DEA. Posúdenie piatich článkov z rokov 1998-2008 využívajúcich DEA.