Uplatnenie metódy pasport vo vybranom odvetví na Slovensku - Brezániová, Mária
Pasport automobilového priemyslu na Slovensku. Identifikácia záujmového územia automobilového priemyslu na Slovensku. Základné údaje ekonomického charakteru. Základné údaje odvetvia automobilového priemyslu. Swot analýza automobilového priemyslu.