Celková cena práce zamestnanca - Bukovová, Sylvia, 1959-
Celková cena práce na Slovensku. Minimálne mzdové nároky zamestnanca pri 40 hod. pracovnom čase. Odvody zamestnanca a zamestnávateľa. Odvody zamestnanca s minimálnou mzdou. Odvody zamestnanca s nadpriemernou mzdou. Odvody zamestnávateľa za zamestnanca s minimálnou mzdou. Odvody zamestnávateľa za zamestnanca s nadpriemernou mzdou.