Trendy podnikania v cestovnom ruchu na Slovensku - Deáková, Stanislava, 1974-
Cestovný ruch a jeho riziká. Žiaduce a nežiaduce vplyvy v oblasti cestovného ruchu. Vývoj odvetvia cestovného ruchu v Slovenskej republike. Podnikateľská činnosť spoločnosti Tatry mountain resorts, a.s. so sídlom v Liptovskom Mikuláši. Klaster Liptov. Konkurenti klastra Liptov.