Organizačná kohézia ako faktor uplatňovania sociálnej kvality na mikroúrovni - Chinoracká, Andrea
Identifikácia sociálnej kvality na mikroúrovni s dôrazom na sociálnu kohéziu v podniku – organizačnú kohéziu. Implementácia sociálnej kvality na úroveň podniku, do jeho reálneho fungovania je výzvou a zároveň potrebou budúcnosti. Európska komisia zdôrazňuje význam sociálnej kohézie Európy a stanovuje ju ako jeden z cieľov Európskej únie.