Verný a pravdivý obraz pri pohľadávkach a záväzkoch v cudzej mene - Pakšiová, Renáta, 1974-
Oceňovanie a účtovanie pohľadávok a záväzkov v cudzej mene upravuje zákon č. 431/2012 Z.z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov a opatrenie Ministerstva financií SR č. 23054/2002-92, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovnej osnove pre podnikateľov účtujúcich vsústave podvojného účtovníctva v znení neskorších predpisov.