Výnosy z dlhopisov rezidentov a nerezidentov SR - Jarinkovičová, Valéria
Posúdenie príjmov vo forme výnosov z dlhopisov daňových rezidentov SR, resp. nerezidentov SR plynúcich zo Slovenska, teda vyplácanie daňovými rezidentami SR.