Daňový poriadok - vybrané príklady z procesu V. (k daňovej prevencii v procese zdaňovania) - Burák, Emil
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Vybrané problémy zdaňovania (poučenia k daňovej ostrahe). Ilustračné príklady.