Možnosti zvyšovania účinnosti marketingovej komunikácie podniku - Grančičová, Katarína, 1967-
Podstata integrovanej marketingovej komunikácie. Výhody integrovanej marketingovej komunikácie. Prekážky integrovanej marketingovej komunikácie. Pravidlá zabezpečenia integrovanej marketingovej komunikácie.