Flexibilizácia a zosúlaďovanie práce a mimopracovného života z pohľadu osôb rôznej sociálnej aktivity - Ľapinová, Erika
Pojem flexibilita práce. Problematika flexibility z pohľadu makroekonomického, mikroekonomického, makrosociálneho a mikrosociálneho hľadiska.