Trestná zodpovednosť právnických osôb - Hlaváčiková, Jana
Protiprávna činnosť právnických osôb. Miera účasti právnickej osoby na spáchaní trestného činu. Model pravej trestnej zodpovednosti. Model nepravej trestnej zodpovednosti. Úprava trestnoprávnej zodpovednosti právnických osôb v niektorých krajinách. Očakávaná zmena v slovenskej legislatíve.