Outsourcing implementácie informačného systému - Miklošík, Andrej
Praktické skúsenosti s riadením IT projektov na strane objednávateľov projektu, ktoré naznačujú, prečo by mala byť voľba outsourcingu minimálne dôkladne zvážená, ak nie jasne preferovaná.