Transparentnosť verejného obstarávania - Hrušovská, Dana, 1964-
Úrad pre verejné obstarávanie - funkcia, úlohy. Základné formy verejného obstarávania. Vyhodnotenie výsledkov verejného obstarávania. Počet a hodnota verejného obstarávania podľa druhu a finančných limitov za rok 2012.