Uplatnenie metódy benchmarking pri hodnotení zdravotníckych zariadení na Slovensku - Jantošová, Lucia
Metóda benchmarking a jej použitie. Typy benchmarkingu. Benchmarking vo verejnej sfére - zdravotníctvo. Porovnanie nemocničných zariadení na Slovensku.