Podpora sociálneho podnikania v európskom priestore - Pongráczová, Eva, 1971-
Sociálna ekonómia, sociálna ekonomika a sociálne podnikanie - pojmy. Iniciatíva pre sociálne podnikanie. Európske fondy sociálneho podnikania.