Cenový manažment a jeho postavenie v ABM - Kufelová, Iveta, 1970-
Charakteristika ABM - procesného manažmentu. Efektívne riadenie podnikových procesov. Metóda ABM a jej základné časti. Hodnotenie cieľov s využitím ABC a ABM. Úlohy cenového manažéra v ABM.