Daňová stimulácia a podnikateľské prostredie v SR - Lénártová, Gizela
Daňové stimuly a ich vplyv na podnikateľské prostredie. Úľava na dani pre príjemcov investičnej pomoci. Úľava na dani pre príjemcov stimulov pre výskum a vývoj. Osobitný odvod z podnikania v regulovaných odvetviach v SR. Osobitný odvod vybraných finančných inštitúcií. Novozavedené daňové nástroje u dani z príjmov od 1.1.2014.