Rozmach etického princípu podnikania do globálnych dimenzií - Littvová, Veronika
Spoločensky zodpovedné podnikanie. Nárast popularity spoločensky zodpovedného podnikania spojený s globalizačným procesom. Dôsledky globalizácie spoločensky zodpovedného podnikania. Svetové organizácie spojené so spoločensky zodpovedným podnikaním.